Der Wissenschaft verpflichtet – Ihr Partner für Essen und Trinken
Direkt zum Hauptinhalt

Congress FOOD 2030: Towards sustainable agri-food systems

05. – 06.09.2018

Veranstaltungsort:

Universität Hohenheim, Bio Foyer
Garbenstraße 30
70599 Stuttgart


Hauptthemen des Kongresses

  1. Health and nutrition
  2. Resilience, adaptation and sustainable intensification of food production systems
  3. Bioeconomy and food production


Veranstalter

Universität Hohenheim mit folgenden Instituten:

  • Research Center for Global Food Security and Ecosystems (GFE)
  • Research Center for Health Sciences (FZG)
  • Food Security Center (FSC)
  • Hans-Ruthenberg-Institute for Agricultural Sciences in the Tropics
  • Coordination Office Bioeconomy Research Program Baden-Württemberg

 
 
Deutsche Gesellschaft für Ernährung e. V.
Godesberger Allee 18
53175 Bonn
Tel: +49 228 3776-600
Fax: +49 228 3776-800

DGE-Ernährungskreis

Weitere Informationen

Projekte der DGE im Rahmen von „IN FORM – Deutschlands Initiative für gesunde Ernährung und mehr Bewegung“ gefördert durch das BMEL.

Deutsche Gesellschaft für Ernährung e. V. © 2019 DGE.